torstai 20. tammikuuta 2011

Pohdintoja mitä sitä rupeaisi tekemään työkseen

Hoitovapaa alkaa olla lopuillaan ja nyt mietinnässä mitä sitä isona rupeaisi tekemään. Pientä paniikkia jo ilmassa. Ei tässä muuten mitään, mutta kolme lastakin pitäisi jonnekkin hoitoon saada.

Kovasti olen miettinyt käsityöyrittäjyyttä, mutta kannattaako se? Kun päivähoitomaksutkin pitäisi maksaa.Ja rahaa saada laskujen maksuun. Haaveissa olisi tehdä oma työhuone tohon meidän pihalla olevaan vanhaan taloon. siellä olisi pieni koppi missä hommia voisi tehdä

Starttirahasta paljon olen lueskellut ja miettinyt sen saantia. Toiminimeä jne..

Työkkärin sivuja kovasti myös lueskellut, eikä siellä mitään töitä mulle ole ollut.

Opiskeluakin olen miettinyt.

Mistä löytyisi sellainen mukava työpaikka, että joka aamu iloisin mielin heräisi uuteen työpäivään?

Se mitä haluaisin tehdä  työkseni on  erilaiset käsityöt. KANKAANPAINANNAN eri tekniikat ja mitä siihen liittyykään. Ja kaikkia muitakin tuotteita mitä olen blogissa esitellyt. Itse varmasti pitäisi tuotteita tarjota myyntiin eri yrityksille. Eihän ne kotoota niitä tule hakemaan :)

PALJON mietittävää uuteen elämäntilanteeseen.

4 kommenttia:

 1. Kiitos vielä tätäkin kautta kommentistasi blogiini. :) Vastasin jo sinne, mutta tiivistettynä vielä, että kokeile ihmeessä käsityöyrittäjyyttä aloittamalla pienimuotoisesti. Tuotteesi näyttävät olevan hienoja, ja taitoja näyttää olevan monenlaiseen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista :) Kauppa on ihan kivasti pienimuotoisesti käynytkin. Joulun alla piti oikein kiirettä. En mä isoja tuloja havittelekkaan, kunhan saisi laskut maksettua. Mutta jossain vaiheessa aijon jotain yrittää Sen tiedän, että tekstiilit on mun alaani :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, tulin nyt vastavierailulle blogiisi :) Kiitos vaan kommentista putkis-korutekstiin. Itse olen ollut nyt noin puolitoista vuotta käsityöyrittäjä. Kovasti työaika on kasvanut, mutta se on suurimmaksi osaksi juuri sitä hauskaa työtä, että sen puolesta voin suositella lämpimästi käsityöyrittäjyyttä. On ihanaa päättää itse mitä tekee ja milloin tekee ja tehdä oikeasti hauskaa työtä. Toisaalta, olen edelleen vakituisesti osa-aikatyössä muualla, jolla maksan ne omat laskuni. Kannattavuus on se suuri "mutta" tai "ehkä", siis yleinen taloudellinen epävarmuus käsityöläisyydessä. On tärkeää löytää ne omat tuotteet, mitkä oikeasti myyvät sekä hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä. Suosittelen myös jotakin yrittäjyys-kurssia, josta saa eväitä ihan siihen varsinaiseen yrityksen hallinnointiin. Tsemppiä kuitenkin päätit mitä tahansa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista :) Se olisikin mukavaa jos saisi laskunsa maksettua sillä mitä oikeesti haluaa töikseen tehdä. Ihan mukavasti sain tietoa työkkärissä käydessäni erilaisista mahollisuuksista. Yrittäjyyskurssi on tosiaan käytävä mikäli starttirahaa meinaa hakea. *Kyllä minusta ainakin osa-aikainen yrittäjä tulee varmasti :)

  VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTEISTA, KÄVÄiSE TOISTEKKIN :)