lauantai 12. maaliskuuta 2011

Janomen peitetikkikone

Eipä mulla mitään uutta ompelusta ole näytettävänä. Blaah mä odotan jo kovasti koska minun varaamani kone jovilcolta saapuisi maahan ja pääsisin ompelemaan sillä. Kankaita on tullut tilattua ihan kivasti, joten ompelemaan pian olisi päästävä.

Aluksi jovilcolta sanottiin uusien koneiden saapuvan tammikuun lopulla. Viimeksi, kun kyselin viikolla 8 piti saapua. Nyt on viikko 10 kohta loppu. MAhdankohan koskaan saada sitä. ensi viikolla pitää pistää taas kyselyä heillepäin.

Taidan ruveta tekemään kevätpipoja, siihen ei peitetikkikonetta tarvita. Inspiraatiota odotellen.:)

8 kommenttia:

 1. Kiva että olit löytänyt blogiini. Pahoittelen että huomasin vasta nyt käydä hyväksymässä kommenttisi!

  Jään innolla odottamaan kokemuksiasi peitetikkikoneesta, sen hankinta on ollut itsellänikin mielessä. Toivottavasti saat koneen pian!

  VastaaPoista
 2. Kiitti sitä täälläkin kovin toivotaan ja odotellaan :)

  VastaaPoista
 3. Omaani sain jovilcolta periä, oli mukamas lähtenyt, mutta totuus paljastui myöhemmin. Väittivät koneen hukkuneen matkahuollossa välillä helsinki-turku. Tämä ei ollenkaan pitänyt paikkaansa, vaan konetta ei ollut edes lähetetty helsingistä, ennen kun kaksi viikoa maksusta aloin sitä kyselemään. Varastossa niitä piti oleman. Tuli se sitten nopsaan, mutta viikonloppu myöhästytti toimitusta vielä. Eli pidä sen lipevän jovilcon tyypin kanssa puolesi!

  VastaaPoista
 4. Minullakaan ei ole kovin hyviä kokemuksia Jovilcosta eikä janomesta, mutta ei maalata peetä vielä seinälle... :)

  VastaaPoista
 5. Voi, että ku huonoja kokemuksia teillä.Se mies sähköpostia kirjoitteli perjantaina, että ensi viikolla laivan pitäisi saapua suomeen ja siitä sitten pääsevät jakelemaan koneita tilanneille. Toivottavasti pitää paikkaansa. Puoleni pidän kyllä.

  TANSSI onko janomen peitetikkikone huono ommella vai mitä?

  VastaaPoista
 6. Ihania pipipusseja sinulla, niin valloittavat kuvat!

  VastaaPoista
 7. Nyt on koneet heille tullut ja lasku lähetetty mulle ja minä olen maksanut sen. Ensiviikolla sitten pitäisi koneen mulla olla. EI JAKSAISI odottaa enää yhtään. Kankaita on semmonen kasa, joka odottelee ompeliaa ja peitetikkikonetta. Jospa sillä saisin tikit kestämään helmassa ja päänteissä.

  VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTEISTA, KÄVÄiSE TOISTEKKIN :)