lauantai 9. huhtikuuta 2011

HAASTE

SAIN HAASTEEN  Hillan räpellykset ja helmineule blogeista. KIITOS
haastenappi.jpg

Esittele blogissasi sinulle mieluinen, rakas tai tuikitarpeellinen ompelutarvike.
Pelkkä kuvakin riittää, mutta ainahan on kiva kuulla, miksi valitsit juuri kyseisen esineen."
Janomen peitetikkikone. Se on ollut nyt kovassa käytössä. Pitkään siitä haaveilin ja nyt sen sitten sain. Olen ollut tyyväinen sen tekemään tikkiin. Kone on tuonut uutta intoa ompelemiseen. On mukavaa, kun tulee kunnon ompelujälkeä.

HAASTE ETEENPÄIN 
*Rilla Ruu
*Inkeliina
*Hand made by Minna
*Pikkujekku


4 kommenttia:

 1. Oliko vaikea oppia käyttämään konetta? Miten resorit?

  VastaaPoista
 2. Moikka. ei ole vaikeeta oppia käyttämään konetta. Ohjeet on hyvät.
  Ostin huutonetistä nahankääntäjän resoreita varten. Sen käyttö on hieman tuottanut harmaita hiuksia. Tai oikeestaan oikeat säädöt sillä ommeltaessa. Netistä kovasti toisten kokemuksia ja säätövinkkejä olen katsellut ja niin kohtalaisen hyvää tikkiä saanut aikaiseksi.

  Tähän mennessä olen ommellut resorit "vanhalla" tavalla, eli ensiksi resorin ja kankaan oikeat puolet vastakkanin ja sitten peitetikillä tikannut päälle. Harjoittelua vaatii vielä koneen kanssa, mutta hyvin tyytyväinen oon ostokseeni :)

  VastaaPoista
 3. Moikka , minähän ajoissa olen liikkeellä :D En tiedä oikein miten tämä haaste juttu toimii? Ja lieneekö jo myöhästä vastailla tällaiseen :D Mutta ei ole ennen tullut haastetta :D ( onkohan se tullut mulle jonnekin omalle sivulle? ( 5 lasta vie muistin ja kaiken muunkin )

  VastaaPoista
 4. Moikka. Mäkään en oikein osaa näitä haaste juttuja, pistin siihen 5 mukavan blogin nimet, ja ajattelin, että joku osaa :) Se ei taida olla sulle tullut mihenkään omalle sivulle. Vastaileomalle sivulle jos haluat/jaksat ja kerkijät :)

  VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTEISTA, KÄVÄiSE TOISTEKKIN :)