tiistai 4. lokakuuta 2011

Peurakankaasta liivimekko ja sydän hame velourista

Omalle tytölle valmistui tällaiset. Peitetikkikoneen nauhankääntäjä oli yhteistyössä hyvin mukana tällä kertaa. Ja ne  resorin kanttaukset onnistuivat ensimmäisellä kertaa. Peuramekosta tuli ihan kiva. Ehkä toi oranssi resori ei ole mun mieleen tossa keskellä,mutta menköön.

Mites muilla, ketkä omistavat peitetikkikonen. Mikä on vialla, kun helman ommel lähtee välillä purkautumaan ihan itsestään.'???

Sitten vielä velourista valmistui hame sydän aplikaatiolla. Näitä tehdään lisää eriväreissä varmasti. Tyttö haluaisi joka päivä laitaa hameen päiväkotiin.Koko 122


6 kommenttia:

 1. minusta tuo oranssi resori käy hyvin.ja peura on aina ihana.

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaatteet! Meikäläinen se vaan marinoi tota peurakangasta kaapissa kun en raaski käyttää vaikka vaatteena on vieläkin ihanampaa =)

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne on niin ihania nuo tyttöjen vaatteet - voi olla mekkoa, paitaa, hametta, tunikaa, legginsiä ja vaikka mitä. Pojille se tahtoo olla melkein sitä paitaa ja housua vaan.

  VastaaPoista
 4. Aina yhtä ihania nämä ompelukset :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :)

  Kirsi mä ostin jo lisääkin tätä peurakangasta. Eikun ompelemaan vaan =)

  Riikka no näinhän se on, minä onneksi saan ommella kaikenlaisista kankaista, kun on molempia sukupuolia talossa.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania mekkoja! Tyttö varmasti ihan onnessaan ja ylpeänä esittelee kavereille päiväkodissa uniikkeja mekkoja... ei löydy ihan joka tytön päältä;)

  VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTEISTA, KÄVÄiSE TOISTEKKIN :)