perjantai 3. helmikuuta 2012

Tunikaa ja hupparia

Poja toiveissa oli huppari. Tämä malli tuntui kivalle tehdä, kun ei tarvinnut vetskaria :)Hupun sisäosan vuoritin tähtikankaalla. Velour on ostettu hannan kankaasta ja tähtikangas on jnyn tuotantoa metsolasta. Kanttaukset on ommeltu "väärinpäin" peitetikkikoneella, tuovat kivaa efektiä siihen. Hupparin koko 128/134

Sitten tämä murheen kryyni tunika/hame uusimman ottobren lehdestä omin sovelletuksin. Tein tämän jämäkangaspaloista, siitä tuli tämmöinen tilkkutäkki.

Ensn tuntui tulevan liian lyhyt, joten lisäsin paloihin pituutta. Nyt lisäysten kanssa siitä tulikin pitkä mekko. Rypytysten kanssa oli ongelmia, ostin framilon nauhaakin, mutta en osannut käyttää sitä. Täytyy jostain käyttöohjeita siihen katsoa. Ensimäisen ja toisen kerroksen rypytin yhdellä suoralla ompeleella. viimistä kerrosta en rypyttänyt ollenkaan. Joo ja aamulla ei löytynyt yksiväristä paitaakaan mekon alle :)


Tässä vielä taskujen kokeilua.


Ja vähän harjoja vielä.

3 kommenttia:

 1. Kivannäköinen huppari! Vetoketjuttomuus kyllä helpottaa. Hyvä ideä tuo peitetikkikoneella väärinpäin ompelu, pitääpä muistaa seuraavan kerran kun alkaa enempi vaatteita ompeleen.

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivoja vaatteita olet taas ommellut. Mukavaa viikonloppua teille.

  VastaaPoista
 3. Tanja, juu kannattaa kokeilla, tulee kivannäköisiä vaatteita!!

  Enkulin käsityöt kiitos, samoin sinulle!!

  VastaaPoista

ILAHDUN KOMMENTEISTA, KÄVÄiSE TOISTEKKIN :)